SSM infoPress Forum

Servicii si tiparituri in domeniul securitatii si sanatatii in munca
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 SSM infoPress se prezinta

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 7
Data de înscriere : 05/05/2008
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: SSM infoPress se prezinta   Lun Mai 05, 2008 2:13 pm

Compania SSM infoPress si-a propus sa se alature si sa se impuna in randul factorilor responsabili din societatea romaneasca care actioneaza intr-o activitate importanta si in acelasi timp deosebit de sensibila a domeniului social: securitatea si sanatatea in munca (SSM).

Intrarea noastra pe scena muncii, pe piata tipariturilor si a serviciilor destinate SSM are loc la finele primului an petrecut de Romania ca tara membra cu drepturi depline a Uniunii Europene si la peste 100 de ani de la promulgarea primelor acte normative ale domeniului.

Astfel, in 1874, este consemnata aparitia si intrarea in vigoare a unei legi legate de sanatatea in munca: "Legea sanitara". Peste 20 de ani, in 1894, apare un alt act normativ, "Regulamentul pentru industriile insalubre", care cuprindea printre prevederile sale dispozitii obligatorii privind munca femeilor si a tinerilor, precum si pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale. Pe baza acestui regulament au fost intreprinse masuri care au condus la imbunatatirea unor stari de lucruri din domeniul SSM, consemnate, de altfel, in diverse documente ale vremii.

Evolutia institutiei securitatii si sanatatii muncii in Romania a urmat, in mod firesc, caile pe care le-a parcurs societatea romaneasca de-a lungul timpului.
Evenimentele din decembrie 1989 au prefigurat si viitorul institutiei SSM, au pus la dispozitia acesteia o legislatie moderna, armonizata cu legislatia europeana. Trebuie, totusi, precizat ca drumul parcurs din 1989 a fost un drum sinuos, plin de hopuri si de hartoape, cu multe ezitari, cu intarzieri legislative nepermise, cu balbaieli in conturarea legislativa a domeniului SSM.

Cum necum, actiunea de armonizare a legislatiei nationale cu prevederile directivelor europene din domeniul SSM s-a incheiat in anul 2006. Acum se asteapta ca actiunea de armonizare sa produca efecte in planul aplicarii concrete si corecte a acestei legislatii in activitatea economica.

Dispun oare agentii economici si ceilalti factori desemnati cu atributii in Legea securitatii si sanatatii in munca si in alte acte normative ale domeniului, de toate mijloacele si mecanismele necesare aplicarii in bune conditii a prevederilor legale?

Aceasta este intrebarea la care SSM infoPress are un raspuns sigur. Isi face intrarea in competitia existenta pe piata serviciilor destinate domeniului SSM cu tiparituri de buna calitate, in conformitate cu prevederile actelor normative care reglementeaza aceasta importanta activitate. Raspunde astfel cerintelor agentilor economici, dorintei acestora de a se informa, ajutadu-i sa promoveze spiritul preventiv in procesul de munca.

SSM infoPress este "copilul de suflet" al Tipografiei Olimp Printing Services, "parintele ocrotitor" cu ajutorul caruia isi realizeaza programul de tiparituri. Experienta acumulata, inca din 1992, printre companiile romanesti ce actioneaza in cadrul "Galaxiei Gutemberg", dotarile tehnice si resursele umane de care dispune aceasta reprezinta garantii solide in implinirea demersului nostru comun, de a oferi clientilor produse de buna calitate.

SSM infoPress va largi gama de tiparituri destinate securitatii si sanatatii in munca, va ataca si domeniile conexe acestei activitati, propunand noi titluri de tiparituri privind organizarea apararii impotriva incendiilor, acordand, de asemenea, importanta cuvenita tipariturilor care vizeaza activitatile din sfera de competenta a ISCIR.

SSM infoPress considera ca UN OM AVERTIZAT este prudent, este pregatit pentru a fi instruit. UN OM BINE INSTRUIT actioneaza in cunostinta de cauza pentru anihilarea sau reducerea actiunii riscurilor profesionale prezente la locul sau de munca!

ESTE MAI USOR SA PREVII DECAT SA VINDECI!

Noi va sprijinim sa protejati omul in munca, nu munca in sine!

Produsele noastre va ajuta in demersurile intreprinse pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale. Noi credem ca prevederea este mama sanatatii in munca drept pentru care va invitam sa navigati pe site-ul nostru.

www.ssminfo.ro

Veti putea astfel sa faceti comenzi pentru tipariturile care va intereseaza. Daca nu va descurcati, sunati cu incredere la:

031.801.69.77, 031.401.97.29, 0788.421.300, 0788.761.628, 0788.282.527.

Veti fi ajutati sa cumparati produsele noastre la PRETURI CONVENABILE.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://ssminfo.ro
 
SSM infoPress se prezinta
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SSM infoPress Forum :: SSM infoPress :: Despre SSM infoPress-
Mergi direct la: